Roma, milli futbolcu Zeki Çelik'i transfer etti

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, milli futbolcu Zeki Çelik'i kadrosuna kattı.

SPOR
Giriş Tarihi : 05-07-2022 12:05
Roma, milli futbolcu Zeki Çelik'i transfer etti

 

Sarı-kırmızılı kulüp, 25 yaşında olan sağ bekin transferini, her zaman olduğu gibi kayıp çocukların bulunmasına yönelik sosyal yardım kampanyası çerçevesinde Twitter'daki resmi hesabı üzerinden duyurdu.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise Zeki Çelik'in kendisini 4 yıllığına Roma'da kalmasını sağlayacak sözleşmeye imza attığı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen milli futbolcu, "Benim için böylesine önemli bir kulüpte oynamak onurdur. Büyük hedeflerim var ve takımın başarısına katkı sağlamak istiyorum. Kendimi hazır hissediyorum, odaklanmış durumdayım. Asla vazgeçmeyeceğim ve beni sahada her zaman mücadele ederken göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

Çelik'in 19 numaralı formayı giyeceği söyledi.

Kariyeri boyunca Bursaspor, Karacabeyspor, İstanbulspor formaları giyen Çelik, son olarak 2018'den bu yana Fransa'nın LOSC Lille takımında kariyerine devam ediyordu.

Milli futbolcu, Lille formasıyla bir Fransa Ligue 1 şampiyonluğu ve bir de Fransa Süper Kupası kazanma başarısı sergilemişti.

Bu arada, Roma Kulübü, Zeki Çelik'in Lille'den transfer bedeline ilişkin bir açıklama yapmamışken, İtalyan spor basınında çıkmış olan haberlerde, Fransız ekibine 7 milyon avro değerinde bonservis ödendiğini öne sürüldü.

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun milli oyuncuyu kadrosunda görmek istediği daha önce basına yansımıştı.

(AA Haber)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR