Hurdalıkta Yapılan İhbar Üzerine 2 Zanlı Yakalandı

Bursa Gemlik'te hurdalıkta ölen Mustafa Yakut'un ölüm nedeni öğrenildi ve katilleri yakalandı

YEREL
Giriş Tarihi : 08-07-2022 15:49   Güncelleme : 08-07-2022 16:40
Hurdalıkta Yapılan İhbar Üzerine 2 Zanlı Yakalandı

Bursa Gemlik'te dün bir kişiyi hurdalığın içinde darbederek öldürdükleri iddiası üzerine ekiplerce yakalanan iki şüpheli tutuklandı.

Mustafa Yakut'un (59) Hamidiye Mahallesi'ndeki hurdalıkta ölü bulunmasından sonra harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önce gözaltına alınıp ifadelerine başvurulan 5 kişi serbest bırakıldı.

Ekipler, yaptıkları araştırmalar sonucunda R.Ö. (17) ve F.T'nin (20), cesedin bulunmasından yaklaşık olarak 12 saat önce Yakut'un yanına geldiklerini buldu.

Bu bilgi üzerine harekete geçen polis ekipleri, iki şüpheliyi kiraladıkları araçla gezerken yakaladı.

Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde olay günü alışveriş yapmak için Yakut'un yanına gittiklerinde cebindeki paraları gördüklerini, darbettikten sonra paraları alıp kaçtıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Zanlıların hırsızlıktan sabıkalı oldukları öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye gönderilen R.Ö. ve F.T, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanma kararı alındı.

Dün, Hamidiye Mahallesi'ndeki boş arazide bulunan hurdalıktaki barakada bir kişinin yaralanmış ve ölmek üzere olduğu ihbarından sonra polis ekipleri harekete geçmiş, sağlık ekipleri darbedildiği öne sürülen Mustafa Yakut'un öldüğünü belirlemişti. Bazı şüpheliler gözaltına alınmış, incelemede Yakut'un darbedildiği ve kafasına sert cisimle vurulduğu belirlenmişti.

(AA)

Emra Can YILDIRIMEmra Can YILDIRIM

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR