Üniversite Öğrencisi Kız Silahla Ağır Yaralandı

Manisa'da eski erkek arkadaşı tarafından silahla ağır yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı.

GÜNCEL - 06-09-2022 17:03

Eski erkek arkadaşı tarafından vurulan genç kız yaralandı.

Eski erkek arkadaşı tarafından kaçırılmaya çalışılan kız öğrenci Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde tabancayla vurularak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Tunca Mahallesi'nde oturan kız öğrenci Hilal (21), yaşadığı evin önüne gelen eski erkek arkadaşı Ö.L (43) tarafından zorla arabaya bindirilmeye çalışıldı.

Hilal'in direnmesi üzerine Ö.L önce kız öğrenciyi darp etti sonra da başına silah dayadı.

Çevredekilerin müdahale ettiği olayda Ö.L ile vatandaş arasında bir arbede meydana geldi. Kaçmaya çalışan Hilal S.'yi kovalayan Ö.L. tabancayla ateş etti.

Bu esnada sırtından vurulan Hilal S, ağır yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheli Ö.L ise yoldan geçen bir kamyonetin kasasına binerek kaçtı. 

İlk müdahale olay yerinde gerçekleşti. Hilal S, yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla Merkezefendi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şüpheli Ö.L'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Mahalle muhtarı Suna Marangoz olayı gözyaşları içinde anlattı, bağrışma sesleri duyduğunu ve sokağa yöneldiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bir kişi mahallemizin kızının başına silah dayamış, zorla aracına almaya çalışıyordu. Kız da yalvararak 'Ne olur muhtarım kurtarın beni' diyordu. Bir şey yapamadım. 'Ne olur başını derde sokma, kızımız daha çok genç, yapma' diyerek ikna etmeye çalıştım. 'Arabaya binecek' diye ısrar ediyordu. O arada bir kişi zanlının elindeki silahı almaya çalıştı. Komşumun ayağına sıktı, o sırada silahı tutukluk yaptı. Bunu fırsat bilen kızımız kaçmaya çalıştı. Kaçınca tekrar kovaladı, kız benim arkama geçti, birlikte mücadele ettik. O arada tekrar arkama geçip kızı sırtından vurdu."

Mehmet Sait Atay da zanlının kızın kafasına silah dayadığını, müdahale etmeye çalışanları da tehdit ettiğini anlattı.

(AA)

Günün Diğer Haberleri