Burnout Paradise Hile Kodları

Burnout Paradise Hileleri

OYUN - 23-06-2022 15:07

 

Burnout Paradise, Criterion Games tarafından geliştirilen Burnout bilgisayar oyunu serilerinin yedinci oyunudur. Ocak 2008'de PS 3 ve Xbox 360; 5 Şubat 2009'da ise Windows için satışa sunulmuştur. Oyun aynı zamanda Eylül 2008'de PS Store için satışa sunulmuştur. İşte size oyunun hile kodları.

 

Hileleri Ve Nasıl Kullanılacağı 

Oyun sırasında START tuşuyla oyunu durdurun. Sağ Tetik (RB) ile ""Under The Hood" menuye gelin. "Sponsor Code" seçeneğini seçin ve aşağıdaki büyük-küçük harf duyarlılığı olan kodlardan istediğinizi girin. Eğer doğru girerseniz bir mesaj sizi doğru girdiğinize dair onaylayacaktır. Aşağıda kodları girdiğiniz arabalar "Junkyard"a girdiğinizde açılacaktır. Araçları kullanmak için o araca uygun ehliyet rütbesini de kazanmanız gereklidir.

 

Not: Bazı kodlar Xbox Live! Bağlantısı gerektirmektedir.

 

Best Buy Arabası için - Kod Olarak BESTBUY yazın. "A" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun NTSC-U/Kuzey Amerika versiyonunda çalışmaktadır)

Circuit City Arabası için - Kod Olarak CIRCUITCITY yazın. "A" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun NTSC-U/Kuzey Amerika versiyonunda çalışmaktadır)

Gamestop Arabası için - Kod Olarak GAMESTOP yazın. "A" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun NTSC-U/Kuzey Amerika versiyonunda çalışmaktadır)

Micromania Arabası için - Kod Olarak H211 1Z99 LZ00 00BB yazın. "A" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun PAL/Fransız versiyonunda çalışmaktadır

Steel Wheels Arabası için - Kod Olarak U84D 3Y8K FY8Y 58N6 yazın. "Burnout Paradise" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun NTSC-U/Kuzey Amerika versiyonunda çalışmaktadır). Ayrıca aynı aracı oyunun PAL/Avrupa versiyonunda açmak için kod olarak Z891 4K88 IN25 79AA yazın. Ehliyetinizin derecesi yine "Burnout Paradise" olmalı.

Wal-Mart Arabası için - Kod Olarak WALMART yazın. "Burnout Paradise" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun NTSC-U/Kuzey Amerika versiyonunda çalışmaktadır)

Günün Diğer Haberleri